سئو برای Voice Search Integration Tools

بهینه‌سازی محتوا برای Voice Search جستجوی صوتی فارسی گوگل

یک سوم جمعیت کشور آمریکا در سال ۲۰۱۹ حداقل یک بار از امکان جستجو صوتی استفاده کرده است. طبیعتا اولین زبانی که این سیستم صوتی پشتیبانی می‌کرد، انگلیسی بود. اما امروزه این سیستم به‌قدری پیشرفت کرده است که حتی زبان فارسی را هم تشخیص می‌دهد. و شما همین الان می‌توانید به صورت صوتی جستجوهای خود را انجام دهید. شما می توانید قصد کاربر را بر اساس نوع عبارت سؤالی که از آنها استفاده می شود ، تفسیر کنید. اگر سوالی با عبارت “کجا” می پرسند ، آنها تقریبا آماده خرید هستند.

از ایجاد بخش پرسش‌های متداول هم غافل نشوید، زیرا می‌توانید در این بخش به سوالات متداول مربوط به کسب‌وکارتان پاسخ دهید. این کار به شما کمک می‌کند که برای به دست آوردن یک جایگاه خوب در نتایج جستجوی صوتی رقابت کنید. پرس‌وجوهای جستجوی صوتی به این دلیل طولانی‌تر هستند که صحبت کردن نسبت به تایپ کردن به تلاش فیزیکی و ذهنی کمتری نیاز دارد. در این راستا، بهترین کار برای بهینه‌سازی جستجوی صوتی هدف‌گذاری کلمات کلیدی دم بلند به خصوص کلمات کلیدی سوالی در داخل محتواست. شما با انجام این کار می‌توانید از ارسال پرس‌و‌جوهای طولانی‌تر و خاص توسط کاربران ترافیک به دست آورید. توجه داشته باشید که کلمات کلیدی دم بلند به عنوان جزء اصلی بهینه‌سازی کلمات کلیدی معمولا از سه یا چند کلمه تشکیل می‌شوند.

خبر بد این که اگه از بهترین روش‌های فعلی جستجوگرها استفاده نمی‌کنین، باید کارهای زیادی انجام بدین تا سایتتون برای جستجوی صوتی آماده بشه. جستجوی صوتی در گوگل چطوری کار می‌کنه؟ یه روش آسون برای توضیح این موضوع اینه که بگیم ملودی آهنگ مثل اثر انگشت آهنگه! گوگل تونسته مدل‌های یادگیری ماشینی بسازه که می‌تونن صدای همهمه، سوت یا آواز شما رو روی این اثر انگشت منحصر به فرد مطابقت بدن. هنگامی که یه ملودی رو جستجو می‌کنین، مدل‌های یادگیری ماشینی گوگل، صدا رو به یه توالی مبتنی بر عدد که ملودی آهنگ رو نشون میده تبدیل می‌کنن. مدل‌های گوگل آموزش داده شدن تا آهنگ‌ها رو بر اساس منابع مختلف از جمله آواز، سوت یا زمزمه انسان و همچنین ضبط‌ های استودیویی، شناسایی کنن. چیزی که در نهایت برای ماشین‌های گوگل باقی می‌مونه، توالی مبتنی بر تعداد آهنگ یا همون اثر انگشتی هست که بهتون گفتیم شناسه یک آهنگه.

پذیرندگان اولیه ممکن است از جستجوی صوتی در مقایسه با کسانی که بعداً از این فناوری استفاده می کنند، به روش های مختلفی استفاده کنند. درک و انطباق با این رفتارهای در حال تغییر برای کسب و کارها برای مرتبط ماندن و پاسخگویی مؤثر به مخاطبان هدف بسیار مهم است. این اطلاعات ارزشمند می‌تونه به شما کمک کنه تا کلمات کلیدی صحیحی به کار ببرید تا با صرف کمی زمان و انرژی بتونید از طریق جستجوی صوتی، ترافیک قابل توجهی به سایت و صفحه خودتون هدایت کنید. برای بهینه سازی برای جستجوی صوتی بهتره به سراغ ابزارهای هوشمندتری برید که در درک صحیحی از محاوره به زبان محتوای شما داشته باشن. به محض دسترسی به چنین ابزارهایی که زبان فارسی رو پشتیبانی کنن من لینک و مشخصات این ابزارها رو در همین مقاله قرار می‌دم تا همه دوستان بتونن ازش استفاده کنن.

یکی دیگر از روش های بسیار مهم و کاربردی برای این کار، استفاده از نشانه گذاری اسکیما (schema) است. در این روش، کدی به سایت مورد نظر اضافه می شود تا بتواند اطلاعات مهم آن مثل مکان و ساعت و … را برای موتورهای جستجو قابل فهم کند. برای حل این چالش ها و مشکلات باید بتوانیم نیازهای کاربر و مشتری خودمان را به درستی بشناسیم و در همان راستا به بهینه سازی صوتی اقدام کنیم. ما باید بدانیم که مشتری های ما به دنبال پاسخ به چه سوالاتی هستند که قبل از رقبا به آنها پاسخ دهیم و فرآیند جذب مشتری را انجام دهیم، این موضوعات تحت عنوان بازاریابی مشتری گرا (Customer-first) قرار می گیرد. در این بخش از دوره، با مقدمه ای جامع و کامل درباره اصول و مبانی سئو جستجوی صوتی آشنا می شوید.

به زبان ساده این الگوریتم تلاش می کند تا ارتباط بین کلمات هم معنی و یا کلماتی که معانی مشابه دارند را درک کند تا بتواند نتایج درست تر و کاربردی تری را در اختیار کاربران قرار دهد. البته این موضوع یکی از چندین اقداماتی است که باید برای سئو جستجوی صوتی انجام داد. با توجه به اینکه بسیاری از جستجوهای صوتی در دستگاه های تلفن همراه انجام می شود، اطمینان از سازگاری وب سایت شما برای موبایل از اهمیت بالایی برخوردار است. این به معنای داشتن یک طراحی پاسخگو است که با اندازه های مختلف صفحه نمایش سازگار است، ناوبری آسان را تضمین می کند و عناصر رسانه را برای بارگذاری سریع بهینه می کند. گوگل و سایر موتورهای جستجو، سایت های بهینه سازی شده برای موبایل را، به ویژه برای جستجوی صوتی، در اولویت قرار می دهند. بنابراین، یک سایت بهینه سازی شده برای موبایل احتمالاً در نتایج جستجوی صوتی رتبه بالاتری دارد.

بعد از راه اندازی جستجوی صوتی گوگل ، گوگل شروع به ادغام فناوری تشخیص صدا با بسیاری از محصولات محبوب خود کرد. مثل Google Maps، دستیار مجازی Google Now و حتی هسته اصلی موتور جستجوی خود. جستجوی صوتی گوگل بر فناوری تشخیص موسیقی تیم تحقیق AI گوگل استواره. گوگل با استفاده از شبکه‌های اتصال عمیق برای به رسمیت شناختن موسیقی در دستگاه‌های تلفن همراه، در حال حاضر Now playing روی Pixel2 رو راه اندازی کرده. با استفاده از این آمار و نتایج می توان فهمید که ثبت کردن اطلاعات مکانی، تماسی و … شما در گوگل به چه اندازه دارای اهمیت است.

از جستجوهای مبتنی بر سؤال گرفته تا جستجوهای محلی، همه در این ویدیو پوشش داده شده اند. با درک بهتر از این انواع، شما می توانید استراتژی های بهینه تری برای سایت خود ایجاد کنید. آموزش سئو در جستجوی صوتی، شامل بهینه سازی محتوا برای جستجوی صوتی، تکنیک های پیشرفته و ابزارهای سئو. معمولا در استفاده از ابزار جستجوی صوتی شما سعی می‌کنید سوال بپرسید، چرا که دنبال یک پاسخ هستید. در صورتی که اگر از تایپ کردن با صفحه کلید استفاده کنید معمولا کمترین تعداد کلمه کلیدی ممکن را وارد می‌کنید که منظور شما را برساند. چرا که تکمیل سوال به صورت تایپی کاری دشوار است و شما حوصله کافی برای وارد کردن یک سوال تایپ شده را ندارید.

پس بهتر است این نکته را برای بهینه سازی سئو محلی صفحات خود برای جستجوی صوتی مد نظر قرار دهید. تا سال 2026، بیش از 55% از کاربران اینترنت، جستجوهای خود را به‌صورت صوتی انجام خواهند داد. موتورهای جستجو به‌طور فزاینده‌ای به‌سوی پاسخ‌دهی مکالمه‌ای و هوش مصنوعی پیشرفته حرکت می‌کنند. کسب‌وکارهایی که زودتر برای Voice SEO آماده شوند، شانس بیشتری برای کسب رتبه‌های برتر خواهند داشت. قطعاً این ظریف‌ترین راه حل نبود، اما زمینه رو برای پیشرفت‌های بنیادی در فناوری تشخیص صدا فراهم کرد که کمی بعد گوگل از اون استفاده کرد.

این پاسخ‌های برجسته از آن صفحه وبی بیرون کشیده می‌شوند که رتبه بالایی را برای یک پرس‌وجو دارد. این پاسخ‌های برجسته معمولا به صورت یک پاراگراف یا یک فهرست شماره‌گذاری شده دیده می‌شوند و به دست آوردن آنها می‌تواند ترافیک وبسایت را تا حد زیادی افزایش ‌دهد. همانطور که اشاره کردیم جستجوهای صوتی تا حد زیادی حالت محاوره‌ای و خودمانی دارند. بنابراین بهتر است محتوای خود را با یک لحن خودمانی تولید کنید تا به دست کاربران هدف‌تان برسد. این نوع نوشتن علاوه بر اینکه راحت‌تر خوانده می‌شود به پرس‌وجوهای صوتی ارتباط بیشتری دارد. بهتر است در پست‌های وبلاگ از اصطلاحات تخصصی و زبان فنی بیش از حد استفاده نکنید.

فرض کنید یک کاربر جستجوی صوتی از طریق موبایل انجام داده و به دنبال یک سالن پیرایش موی سر می‌گرده. همواره حین بهینه سازی در این زمینه افرادی را مد نظر قرار دهید که از موبایل خود استفاده می‌کنند و احتمالا در حال حرکت هستند. حتی اگر در حال سکون هم باشند تمرکز و زمان کافی برای تایپ کردن ندارند. گوگل بر اساس احتمالات، گزینه‌های محتمل رو به شما نشون میده؛ بعد می‌تونین بهترین انطباق رو انتخاب کنین و اطلاعات مربوط به هنرمند و آهنگ رو هم سرچ کنین. جستجوی صوتی گوگل یه ویژگی خیلی خوب و کاربردی محسوب میشه که می‌تونه تجربه خوبی رو برای کاربران ثبت کنه. شما یاد می گیرید که جستجوی صوتی چیست و چگونه تکنولوژی های مختلف مانند دستیارهای صوتی (مانند الکسا، سیری و گوگل اسیستنت) در این زمینه فعالیت می کنند.

در همین راستا شرکت گوگل چندین سال قبل اعلام کرد که گزارشات مربوط به کنسول جستجوی گوگل (سرچ کنسول) اضافه خواهد شد. به همین دلیل است که هم گوگل و هم دیگر موتورهای جستجو تلاش می کنند تا بتوانند اطلاعات و دیتای زیادی را از جستجوهای صوتی کاربران مختلف به دست آورند. اما در حال حاضر ما به عنوان یک کسب و کار جزئی اطلاعاتی در مورد این جستجوها نداریم تا بتوانیم سایت خودمان را براساس آن ها بهینه کنیم. برای ارزیابی عملکرد بهینه‌سازی صوتی، می‌توانید از ابزارها و متریک‌های مختلفی استفاده کنید. برخی از متریک‌های مهم شامل افزایش ترافیک ارگانیک، بهبود نرخ درگیری کاربران و تغییرات رتبه کلمات کلیدی مرتبط هستند.

این نوع جستجو با دستیاران دیجیتال مانند گوگل هوم ، سیری و کرتانا استفاده می شود. در این ویدیو، به بررسی مثال هایی از سایت های تجارت الکترونیک که برای جستجوی صوتی بهینه شده اند، پرداخته می شود. با مشاهده این مثال ها، می توانید بهترین روش ها و تکنیک های بهینه سازی برای فروشگاه های آنلاین خود را بیاموزید. این ویدیو شامل مثال هایی عملی از بهینه سازی سایت برای جستجوهای صوتی است. با مشاهده این مثال ها، شما می توانید روش های مختلف بهینه سازی را به صورت عملی یاد بگیرید و آن ها را در سایت خود پیاده سازی کنید. بر طبق گزارش گوگل، اضافه کردن عبارت «نزدیک» یا «نزدیک من» که معادل انگلیسی آن Near me است هر ساله با حدود ۱۳۰٪ رشد در جستجو مواجه است.

با نصب این افزونه روی کروم، تنها کافی است عبارت مورد نظر خود را در گوگل جستجو کنید، سپس در سمت راست نتایج یک باکس جدید برای شما نمایش داده می‌شود. خیلی ساده از همین طریق می‌توان نتیجه گرفت که برای بدست آوردن رتبه بهتر در جستجو صوتی، لازم است که بر روی کلمات کلیدی بلندتر تمرکز کنیم. این مورد نشان می‌دهد که کاربرانی که به شکل صوتی در گوگل و یا هر موتور جستجو دیگری، جستجو می‌کنند، با سایت‌ها و نتایج متفاوتی روبرو می‌شوند. گزارش ترندهای اینترنت در سال 2016 نشان داد که 22٪ از مردم از جستجوی صوتی برای یافتن اطلاعات محلی استفاده می کنند. این امر منطقی است و نیازی به گفتن نیست ، این یک پدیده مبتنی بر موبایل است.

خوشبختانه شما برای به دست آوردن ترافیک جستجوی صوتی به انجام تغییر و تحول کلی در استراتژی سئوی حال حاضرتان نیازی ندارید. جستجوی صوتی با کمک دستیار مجازی این روزها همه‌گیرتر شده و خیلی‌ها آن را به تایپ کردن ترجیح می‌دهند. سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا نحوه سوال پرسیدن مردم در یک جستجوی صوتی معمولی به جستجوی متنی شباهت دارد؟ قطعا جواب این سوال منفی است. وقتی ما با دستگاه‌هایی مثل تلفن‌های هوشمند یا اسپیکر و تلویزیون‌های هوشمند صحبت می‌کنیم، معمولا سوالات‌مان را خیلی خودمانی می‌پرسیم. جستجوی صوتی به کاربران امکان می دهد به جای تایپ کردن عبارات یا سوالات مدنظر خود در نوار جستجو ، اینترنت را با استفاده از صدای خود جستجو کنند.

سپس موتور جستجو صوت او را پردازش می‌کند و در لحظه‌ به صورت متن آن را در موتور جستجو، جستجو می‌کند. منظور از لحن خودمانی در تولید محتوا این نیست که کیفیت محتوا را قربانی کنید، بلکه باید به کاربران اطلاعات مفیدی را ارائه دهید. فراموش نکنید که گوگل همیشه کیفیت محتواهای شما و محبوبیت آنها در نگاه کاربران را رصد می‌کند. موبایل ها لوکیشن دارند و تقریبا همه سرچ های صوتی در موبایل انجام می شوند. پس اگر تا به حال سایت شما نسخه موبایلی درست و درمانی نداشته است، باید دست به کار شوید و سئو موبایل خودتان را هم بهتر کنید.

در تحقیق کلمات کلیدی خود، به دنبال عبارات طولانی‌ تر و مرتبط با موضوع محتوای خود باشید و از عناوین و زیرعنوان‌ های توصیفی و حاوی کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید. بهینه‌ سازی متن برای جستجوی صوتی شامل مجموعه‌ ای از تکنیک‌ هاست که به شما کمک می‌ کند محتوای خود را برای کاربرانی که از طریق صدا جستجو می‌ کنند، قابل دسترس‌ تر کنید. در این روش، کاربران به جای تایپ کردن کلمات کلیدی، از طریق صحبت کردن با دستگاه‌ های خود، اطلاعات مورد نیازشان را جستجو می‌ کنند. برای موفقیت در این زمینه، باید به زبان طبیعی و محاوره‌ ای توجه کنید، زیرا کاربران در جستجوی صوتی اغلب از جملات کامل و سوالات طولانی‌ تر استفاده می‌ کنند. به جای استفاده از کلمات کلیدی کوتاه و مختصر، از عبارات و جملات طبیعی که در گفتار روزمره استفاده می‌ شود، بهره ببرید.

جستجوهای صوتی اغلب از اصطلاحات یا عبارات محلی استفاده می‌کنند که در جستجوی نوشتاری از آنها اجتناب می‌شود. برای یک شرکت سئو سایت، این روش بهینه‌ سازی محتواها و صفحات وب را برای جلب توجه موتورهای جستجو و مخاطبان به طور همزمان تضمین می‌ کند. با استفاده از این رویکرد، شرکت سئو سایت می‌ تواند به بهبود رتبه‌ بندی سایت‌ ها در نتایج جستجو کمک کند و ترافیک هدفمندتری را به سایت‌ ها هدایت کند. در نتیجه، شرکت سئو سایت می‌ تواند به صورت موثرتر اهداف بازاریابی آنلاین خود را محقق سازد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که مشاوره سئو می‌ تواند به کسب‌ و کارها کمک کند تا وب‌ سایت‌ های خود را برای جستجوی صوتی بهینه کنند و از این طریق در جستجوهای صوتی رتبه بهتری کسب کنند. اگر به دنبال بهترین نتایج در جستجوهای صوتی هستید، دریافت مشاوره سئو می‌ تواند به شما در این زمینه کمک کند.

پلتفرم‌هایی مانند Dialogflow، Chatbase، و Voicebot.ai می‌توانند معیارهای ارزشمندی را به کسب‌وکارها ارائه دهند و به آن‌ها کمک کنند تا استراتژی‌های جستجوی صوتی خود را تنظیم کنند. برای کسب و کارهایی که حضور فیزیکی دارند، Google My Business (GMB) ابزاری ارزشمند است. ادعا و بهینه سازی فهرست GMB تضمین می کند که وقتی کاربران جستجوهای صوتی محلی را انجام می دهند، مانند “مکان پیتزا در نزدیکی من”، کسب و کار شما شانس بیشتری برای توصیه شدن دارد. به روز نگه داشتن لیست با ساعت های دقیق، اطلاعات تماس و پست های منظم که پیشنهادات یا به روز رسانی ها را به نمایش می گذارد بسیار مهم است. چند سال پیش، گوگل یکی از بزرگ‌ترین تغییرات الگوریتم اصلی خود رو ایجاد کرد. این به روزرسانی به مرغ مگس خوار معروف بود و تقریباً در همه موارد تغییر کرد.

لازم است بگوییم که بهینه‌سازی محتوا برای نتایج جستجوی صوتی در مقایسه با جستجوی سنتی بسیار متفاوت است و نادیده گرفتن آن می‌تواند به طور جدی بر کسب‌وکار شما تأثیر منفی بگذارد. با راهکارهایی که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد قادر خواهید بود سئوی جستجوی صوتی را بهینه و ترافیک ارگانیک سایت خود را تا اندازه بسیاری افزایش دهید. بهینه‌سازی سایت برای جستجوی صوتی این امکان را برای موتورهای جستجو فراهم می‌کند تا صفحات سایت شما را پیمایش و رتبه‌‌بندی کنند و برای آن‌ها جایگاه ویژه‌ای در نتایج جستجوی گوگل اختصاص دهند. همانطور که بررسی کردیم، بهینه سازی برای جستجوی صوتی یک تلاش چندوجهی است. از درک اهمیت اساسی کلمات کلیدی طولانی و پرسش‌های مبتنی بر سوال گرفته تا پیچیدگی‌های فنی بهینه‌سازی تلفن همراه و نشانه‌گذاری طرحواره، کسب‌وکارها استراتژی‌های زیادی برای بررسی دارند. علاوه بر این، با جهانی شدن جستجوی صوتی، نمی توان اهمیت بهینه سازی چند زبانه و درک تفاوت های ظریف منطقه ای را نادیده گرفت.

سوالات خود در این زمینه رو با ما در میون بذارین و ما خوشحال میشیم در حل شدن ابهامات ذهنی تون به شما کمک کنیم. ریچ اسنیپت یا همان داده های نشانه گذاری شده وب یک سری متن توضیحی است که گوگل همراه با URL سایت و همچنین توضیحات متای مربوط به آن که معمولا شامل کلمات کلیدی است، در نتایج نمایش می دهد. در موبایل و تبلت به واسطه دسترسی به GPS و موقعیت مکانی کاربر، امکان نمایش پیشنهادی محلی برای کاربر وجود دارد. و در واقع اگر کاربر در خصوص مکان‌های اطراف، مانند مغاره‌ها و رستوران‌ها جستجو کند. یکی از راه‌های ساده دیگر برای پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط نصب اکستنشن Keywords Everywhere روی مرورگر کروم است.

بنابراین اگر کاربران در جستجوی محصول، خدمت و کسب و کار شما یا حتی آدرسی در آن محدوده باشند، گوگل آدرس شما را به آن‌ها نشان خواهد داد. این بخش شامل تمرینات عملی برای بهینه سازی سایت شما برای جستجوهای صوتی است. با انجام این تمرینات، می توانید مهارت های خود را در بهینه سازی سایت تقویت کنید. در این بخش، انواع دستگاه هایی که قابلیت جستجوی صوتی را دارند معرفی می شوند. این شامل دستگاه های هوشمند مانند اسپیکرهای هوشمند، تلفن های همراه و حتی خودروهای هوشمند می شود. در این ویدیو، نحوه عملکرد هر یک از این دستگاه ها و تأثیر آن ها بر جستجوی صوتی بررسی می شود.

نیازی نیست حتما از کلمات تخصصی استفاده کنید ، بلکه می توانید از عبارات متداول در میان عموم مردم در زمینه فعالیت و کسب و کار خود استفاده کنید. به علت اینکه صحبت کردن بسیار راحت تر از نوشتن است ، معمولا افراد در زمان جستجوی صوتی عبارات طولانی تری را استفاده می کنند و این بر زمان جستجو نیز تاثیر می گذارد. نه فقط در جستجوهای معمولی بلکه در تجارت الکترونیک نیز به همین منوال است و 41 درصد کاربران در سرتاسر وب از جستجوی صوتی برای خرید آنلاین استفاده می کنند. گوگل گزارش می دهد که 38 درصد افراد در حین تماشای تلویزیون از جستجوی گفتاری استفاده می کنند و 23 درصد کاربران این کار را هنگام آشپزی انجام می دهد. سایر کاربران نیز بیشتر در هنگام راه رفتن یا رانندگی تمایل استفاده از جستجوی صوتی را دارند.

ابزارهایی مانند Test-Friendly Test یا Google’s Search Console می توانند به شناسایی عملکرد یک سایت برای درخواست های صوتی کمک کنند. این پلتفرم‌ها می‌توانند توصیه‌هایی برای بهبود ارائه دهند و اطمینان حاصل کنند که محتوا برای کاربران جستجوی صوتی هم در دسترس و هم مرتبط است. ایجاد یک صفحه سوالات متداول (FAQ) که شامل پرسش‌های طبیعی کاربران باشد، کمک می‌کند در جستجوهای صوتی رتبه بالاتری کسب کنید. جستجوی صوتی به فرایند استفاده از صدا به جای متن برای جستجوی اطلاعات در اینترنت گفته می‌شود. این فناوری به کاربران این امکان را می‌دهد تا به سرعت و با دقت بالا به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند. اهمیت جستجوی صوتی در دیجیتال مارکتینگ از آنجا ناشی می‌شود که تعداد کاربران استفاده‌کننده از این فناوری به طور مداوم در حال افزایش است.

البته که برای اینکه موفق بشوید، باز هم باید از Schema ها استفاده کنید که مشخص کنید که موضوع صفحه شما درباره چیست. البته به علاوه آن، مطمئن شوید که این صفحه از سایت شما سرعت بالایی داشته باشد و نویگیشن خوبی هم داشته باشد که از این موارد سئو سایت نیز سر بلند بیرون بیاید. شما باید سعی کنید که محتوا های بهتری تولید کنید و سعی کنید که بیشتر روی این موضوع تمرکز کنید که مخاطب اصلی سایت شما چه چیزی را از شما انتظار دارد و وقتی می خواهد صوتی سرچ کند، دوست دارد به چه جوابی برسد. همینطور که میبینید گوگل در اینجا کمی برای جواب به این سوال به مشکل برخورده است. در جواب سوال "اسم کاراکتر او در فیلم نگهبانان کهکشان چیست؟" گوگل توضبحی مرتبط با تمام کاراکترهای فیلم ارائه می دهد که "گامورا "نیز جز آنهاست.

بنابراین کسب‌وکار شما به احتمال زیاد برای این جستجوهای صوتی محلی رتبه‌بندی می‌شود. توصیه می‌کنیم که اگر تا الان اکانت Google My Business را برای خودتان درست نکرده‌اید، هرچه سریع‌تر این کار را انجام دهید. استفاده از داده‌ ساختار یافته یا Structured Data برای گوگل جذاب است. این داده‌ها، به دلیل نوع نمایش و فضای بیشتری که به خود اختصاص می‌دهد، آدرس وب‌سایت شما را متمایز کرده و توجه کاربران را به خود جلب می‌کنند. به علاوه، نمایش انواع مختلف داده‌های ساختار یافته در نتایج جستجو، مانند بررسی محصولات، راهنماهای گام به گام، آدرس‌ها، سوالات متداول و … به کاربران کمک می‌کند تا در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ سوالات خود را بیابند. از این رو از نظر سئو و خصوصا در جستجوی صوتی یک مزیت محسوب می‌شود.

میتوانید یک ایده از ذهن مشتری بدست بیاورید و آن را با قیف بازاریابی خود همخوان کنید. ابزارهای دیگه ای که میتوانید برای عبارت طبیعی زبان (NLP) از آنها استفاده کنید Question Samurai و StoryBase است. "چه کسی" و "چه چیزی" نشان میدهد کاربر در مرحله جمع آوری اطلاعات است. تجارت صوتی به خرید محصولات یا خدمات با استفاده از دستورات صوتی از طریق دستیارهای دیجیتال یا دستگاه های هوشمند اشاره دارد. با افزایش محبوبیت بلندگوهای هوشمند و دستیارهای صوتی یکپارچه، مصرف کنندگان با استفاده از دستورات صوتی خرید راحت تر می کنند.

این روند در کارهایی مانند سفارش مجدد وسایل خانه، خرید موسیقی یا حتی سفارش غذا مشهود است. کسب‌وکارها، به‌ویژه پلتفرم‌های تجارت الکترونیک، باید اطمینان حاصل کنند که فهرست‌بندی‌های محصولات، توضیحات و فرآیندهای پرداخت آنها برای تجربه‌های خرید با صدای فعال بهینه شده است. جستجوی صوتی در چه طیف سنی از مخاطبین با استقبال گسترده‌تری مواجه بوده؟ جوانان و نوجوانان مشتاق‌ترین طیف از کاربران هستند که از فرامین صوتی در گوشی موبایل به منظور جستجو استفاده می‌کنند. گرچه افراد با محدوده سنی مختلف هم استفاده زیادی از این ابزارها دارند. شاید تا الان به این فکر کرده باشین که چطوری می‌تونین سایت خود رو برای جستجوی صوتی آماده کنین؟ خبر خوب این که اگه شما از بهترین روش‌های فعلی سئو استفاده می‌کنین، کارهای بسیار کمی برای انجام دادن دارین.

امروزه از مهمترین اقداماتی که می‌تواند رتبه و جایگاه مناسبی را برای کسب‌وکار شما ایجاد کند سئو و بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو می‌باشد. سئو برای وبسایت‌ها و هر فعالیتی که دارند بسیار حیاتی بوده و باعث افزایش ترافیک ارگانیک و جذب کاربران بیشتری می‌شود. چنانچه به دنبال راهی برای افزایش ترافیک سایت خود هستید توصیه می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا محتوای وبسایت خود را برای جستجوی صوتی بهینه کرده و بازدیدکنندگان بسیاری را به سایت خود هدایت کنید. حالا که از اهمیت این نوع از جستجو و همچنین با کاربردهای آن آشنا شده ایم، تلاش می کنیم تا با استفاده از ابزارهای موجود از این فناوری در کسب و کار خودمان استفاده کنیم. باید با موضوع سئوی جستجوی صوتی هم آشنا شویم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن بهینه سازی را برای آن انجام دهیم.سئو معنایی از آن موضوعاتی است که الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل برای آن تلاش می کند.


خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری